Επανασχεδιασμός εταιρικής ιστοσελίδας: Πρόσβαση για ΟΛΟΥΣ

Ακολουθώντας τις εταιρικές μας αξίες που πρεσβεύουν τις ίσες ευκαιρίες και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, ανακοινώνουμε ότι η εταιρική ιστοσελίδα toshiba-aircon επανασχεδιάστηκε με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες, προτιμήσεις, και δεξιότητες των χρηστών μας.

Εργαζόμαστε για τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων μας, με στόχο την πλήρη ανανέωσή τους ως προς το περιεχόμενο, την καλύτερη λειτουργικότητα και την ευκολότερη πρόσβαση στη διαθέσιμη πληροφορία από όλους.

Η νέα λειτουργία που εντάχθηκε πρόσφατα στην εταιρική μας ιστοσελίδα, γνωστή ως e-Accessibility, μας επιτρέπει να παρέχουμε όλο το εύρος της πληροφορίας και σε άτομα με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες (ΑμεΑ).

Οικιακές Λύσεις:

Περιηγηθείτε σε όλη τη γκάμα των λύσεων που σας προσφέρουμε και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες: https://toshiba-aircon.gr/product-category/category_home_air_conditioning/

Επαγγελματικές Λύσεις:

Αναζητήστε την επαγγελματική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο: https://toshiba-aircon.gr/product-category/category_professional_air_conditioning/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο