Σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, η μέση διάρκεια ζωής των κλιματιστικών μηχανημάτων, με σωστή συντήρηση και χρήση, είναι περίπου 15-20 έτη.

Στην Toshiba έχουμε πελάτες που διαθέτουν κλιματιστικά μας παλαιότερα των 25 ετών.

Τα κλιματιστικά Toshiba κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο χρόνο. Είναι και αυτό μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης που μας διακατέχει. Για αυτό επενδύουμε συνεχώς στη δημιουργία τεχνολογιών που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής τους, όπως το προηγμένο σύστημα αυτοκαθαρισμού και το MagicCoil®, η υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία των εξωτερικών μονάδων, η προστασία της ηλεκτρονικής πλακέτας από υψηλή τάση μέχρι 10.000V και πολλά ακόμα.

Είναι αλήθεια και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό. Μάλιστα, το πρώτο μας κλιματιστικό Inverter δημιουργήθηκε μόλις το 1981, σε μία εποχή που η εξοικονόμηση της ενέργειας δεν ήταν ακόμα ζητούμενο για πολλούς. Για εμάς όμως, η βιώσιμη ανάπτυξη ήταν πάντα βασική μας αρχή, τόσο βαθιά ριζωμένη σε όλες μας τις δραστηριότητες όσο και το DNA μας.

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο τεχνολογικό μας επίτευγμα.

Ο συμπιεστής Digital DC Twin Rotary Inverter εξασφαλίζει σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής και μειώνει κάθε ανεπιθύμητη δόνηση. Τα αποτελέσματά του είναι μοναδικά:

Αυξημένη αποδοτικότητα. Ο συμπιεστής έχει ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις σε χαμηλές ταχύτητες περιστροφής και κατά τη λειτουργία του σε σταθερές συνθήκες μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στην αντισυμμετρική περιστροφή δυο κυλίνδρων, ο συμπιεστής προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και πολύ ισχυρή και αξιόπιστη λειτουργία.

Υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή στάθμη θορύβου. Σταθερή απόδοση με ελάχιστες απώλειες τριβής. Η ιδανική λύση για ευαίσθητες σε θορύβους εφαρμογές. Ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας κατά τη λειτουργία της είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται διπλάσιος χρόνος ζωής του συμπιεστή.

Από το έτος παραγωγής 2019 και μετά, όλες οι κλιματιστικές μονάδες τοίχου της Toshiba λειτουργούν με ψυκτικό μέσο R32.

Μοντέλα προηγούμενων ετών, που ενδέχεται να υπάρχουν ακόμα και σήμερα στην αγορά, λειτουργούν με R410A.

Τα προϊόντα κλιματισμού Toshiba σχεδιάζονται στη βάση του Ομίλου Toshibaστο Kawasaki-shi στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια περνούν στη διαδικασία παραγωγής, η οποία λαμβάνει χώρα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου ο Όμιλος διατηρεί παραγωγικές μονάδες, όπως η Ιαπωνία και η Ταϊλάνδη.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Όμιλος ανακοίνωσε και τη δημιουργία μίας νέας μονάδας παραγωγής στο Gniezno της Πολωνίας.

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο