Το Βραβείο Μεγαλύτερης Ανάπτυξης Πωλήσεων προϊόντων κλιματισμού Toshiba 2022 απονέμεται στην AHI CARRIER EUROPE

Η AHI CARRIER EUROPE σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα το 2022, με διψήφια αύξηση των πωλήσεων προϊόντων κλιματισμού Toshiba, σε όλες τις χώρες της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρος & Αλβανία) και σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες.


Αυτή η εξαιρετική δυναμική στην ανάπτυξη των πωλήσεων αναγνωρίστηκε από την Toshiba κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης της Toshiba EMEA.


«Αυτό είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μάθησης, πίστης και επιμονής. Είναι τιμή για μένα που λαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους της ομάδας μου και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους για την παραγωγική συνεισφορά» – δήλωσε η κυρία Κατερίνα Δήμα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της AHI CARRIER EUROPE.


Η AHI CARRIER EUROPE θα παραμείνει επικεντρωμένη στην υλοποίηση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της και θα ενισχύσει τη θέση της Toshiba στην αγορά σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον. Η συντονισμένη εργασία, η καινοτόμα προσέγγιση της αγοράς, η προϊοντική διαφοροποιημένη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα είναι οι κύριοι μοχλοί των επιτυχιών του μέλλοντος.

Στην φωτογραφία:
@Κατερίνα Δήμαs – Διευθύνουσα Σύμβουλος AHI CARRIER EUROPE
@Toru Otsuka – Πρόεδρος Toshiba EUROPE
@Βασίλης Καρβούνης – Εμπορικός Διευθυντής AHI CARRIER EUROPE
@Cristian Lazar – Διευθυντής γραφείου Ρουμανίας
@Krastyu Krastev – Διευθυντής γραφείου Βουλγαρίας
@Jean-Francois Hendrickx – Sales & Marketing Director Toshiba EMEA

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο