Τα νέα μας

Εταιρικά νέα

All news

Συχνές ερωτήσεις

All questions

Πόση διάρκεια ζωής έχουν τα κλιματιστικά σας;

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, η μέση διάρκεια ζωής των κλιματιστικών μηχανημάτων, με σωστή συντήρηση και χρήση, είναι περίπου 15-20 έτη.

Στην Toshiba έχουμε πελάτες που διαθέτουν κλιματιστικά μας παλαιότερα των 25 ετών.

Τα κλιματιστικά Toshiba κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο χρόνο. Είναι και αυτό μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης που μας διακατέχει. Για αυτό επενδύουμε συνεχώς στη δημιουργία τεχνολογιών που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής τους, όπως το προηγμένο σύστημα αυτοκαθαρισμού και το MagicCoil®, η υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία των εξωτερικών μονάδων, η προστασία της ηλεκτρονικής πλακέτας από υψηλή τάση μέχρι 10.000V και πολλά ακόμα.

Είναι αλήθεια ότι το πρώτο κλιματιστικό Inverter παγκοσμίως ήταν Toshiba;

Είναι αλήθεια και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό. Μάλιστα, το πρώτο μας κλιματιστικό Inverter δημιουργήθηκε μόλις το 1981, σε μία εποχή που η εξοικονόμηση της ενέργειας δεν ήταν ακόμα ζητούμενο για πολλούς. Για εμάς όμως, η βιώσιμη ανάπτυξη ήταν πάντα βασική μας αρχή, τόσο βαθιά ριζωμένη σε όλες μας τις δραστηριότητες όσο και το DNA μας.

Τι είναι ο συμπιεστής Digital DC Twin Rotary Inverter;

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο τεχνολογικό μας επίτευγμα.

Ο συμπιεστής Digital DC Twin Rotary Inverter εξασφαλίζει σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής και μειώνει κάθε ανεπιθύμητη δόνηση. Τα αποτελέσματά του είναι μοναδικά:

Αυξημένη αποδοτικότητα. Ο συμπιεστής έχει ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις σε χαμηλές ταχύτητες περιστροφής και κατά τη λειτουργία του σε σταθερές συνθήκες μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στην αντισυμμετρική περιστροφή δυο κυλίνδρων, ο συμπιεστής προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και πολύ ισχυρή και αξιόπιστη λειτουργία.

Υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή στάθμη θορύβου. Σταθερή απόδοση με ελάχιστες απώλειες τριβής. Η ιδανική λύση για ευαίσθητες σε θορύβους εφαρμογές. Ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας κατά τη λειτουργία της είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται διπλάσιος χρόνος ζωής του συμπιεστή.

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο