Αποσύρετε τις παλιές σας ηλεκτρικές συσκευές με επιδότηση

Το πρόγραμμα:

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι προδιαγραφές του νέου προγράμματος «Αντικατάστασης και Ανακύκλωσης Ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Συσκευών» που αναμένεται να  ξεκινήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Βασική προϋπόθεση για την υπαγωγή στο πρόγραμμα αυτό, είναι η ανακύκλωση παλιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του, όπως μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί, θα ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ. Μέσω του προγράμματος, θα επιδοτείται με τη μορφή voucher, η αντικατάσταση και ανακύκλωση κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, καθώς οι συσκευές αυτές δημιουργούν τα μεγαλύτερα φορτία ηλεκτρικής ενέργειας.

Το ποσοστό επιδότησης, σύμφωνα με τις έως τώρα δηλώσεις, αναμένεται να κυμαίνεται από 30% έως 50%, αναλόγως του ετήσιου εισοδήματος του αιτούντος νοικοκυριού. Μέσω του εν λόγω προγράμματος, εκτιμάται ότι θα αντικατασταθούν και θα ανακυκλωθούν περισσότερες από 380.000 ενεργοβόρες συσκευές.

(πηγή: ypen.gov.gr)

AHI Carrier Europe:

Η AHI Carrier Europe δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική & Κεντρική Ευρώπη και έχει την ευθύνη για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού της Carrier Corporation, προσφέροντάς σας ένα ευρύ φάσμα λύσεων θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Toshiba Κλιματισμός, δημιουργεί εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικά κλιματιστικά που ικανοποιούν κάθε ανάγκη, και αποτελεί μια από τις κύριες μάρκες κλιματισμού της Carrier Corporation. 

Το 1981, η Toshiba ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε την τεχνολογία inverter σε κλιματιστικές μονάδες και διατηρεί αυτό το τεχνολογικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού μέχρι και σήμερα με την ανάπτυξη του συστήματος DC Ηybrid Ιnverter για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κάθε νέα καινοτομία της Toshiba ακολουθεί πιστά όλες τις σχετικές οδηγίες, διατάξεις και νομοθεσίες και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα οικιακών λύσεων, μέγιστης ενεργειακής κλάσης, πιστοποιημένες κατά Eurovent, με προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, όπως είναι η λειτουργία ECO, η Έξυπνη Τεχνολογία Comfort Sleep, η λειτουργία Hi–Power, και φυσικά οι μοναδικοί συμπιεστές Digital DC Twin Rotary Inverter της Toshiba.

Επιλέγοντας μια οικιακή λύση Τoshiba, γνωρίζετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για αξιόπιστη και αποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας

Οικιακές Λύσεις:

Οι οικιακές λύσεις της Toshiba πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και παρέχουν μέγιστη άνεση με λειτουργίες και χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Περιηγηθείτε σε όλη τη γκάμα των λύσεων που σας προσφέρουμε και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες: https://toshiba-aircon.gr/product-category/category_home_air_conditioning/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο