Σχετικά με εμάς

Όμιλος Toshiba: Οι Δεσμεύσεις μας

Απόλυτη δέσμευση προς τον Άνθρωπο

Απόλυτη δέσμευση στο Μέλλον

 

Ο σκοπός μας 

 

Εμείς στην Toshiba προσπαθούμε αδιάκοπα για τη δημιουργία ενός καλύτερου, ασφαλέστερου και καθαρότερου κόσμου. 

Μια κοινωνία βιώσιμη και δυναμική! 

Μια ζωή άνετη και συναρπαστική!

Σε αυτό το μέλλον πιστεύουμε και εργαζόμαστε καθημερινά για να το πέτυχουμε με κινητήριες δυνάμεις την εφευρετικότητα και την τεχνογνωσία μας. 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 • Ενεργούμε με ακεραιότητα, ειλικρίνεια και ανοιχτό πνεύμα. Κάνουμε πάντα το σωστό, όχι το εύκολο.
 • Προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε νέους και καλύτερους τρόπους ανάπτυξης. Αγκαλιάζουμε την αλλαγή ως μέσο προόδου.
 • Όλες μας οι ενέργειες έχουν ως γνώμονα την αλλαγή του κόσμου μας προς το καλύτερο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές που θα έρθουν.
 • Δε δρούμε μόνοι μας αλλά συνεργαζόμαστε με όλα τα μέλη της κοινότητας. Ακούμε όλες τις ανάγκες και δημιουργούμε λύσεις που θα μας επιτρέψουν να εξελιχθούμε όλοι μαζί. 

Πάντα ένα βήμα μπροστά

Η Toshiba κατασκεύασε τα πρώτα κλιματιστικά μηχανήματα το 1950 και από τότε επενδύει στη συνεχή βελτίωσή τους. Ο ρόλος της σαν πρωτοπόρος της αγοράς ενδυναμώθηκε όταν εισήγαγε στην αγορά τον πρώτο περιστροφικό συμπιεστή και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου.

Η δεκαετία του 1980, βρήκε την Toshiba να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter το 1981 και διπλό περιστροφικό συμπιεστή το 1988. Το 1999, η Toshiba και πάλι πρωτοπορεί, εισάγοντας μια γκάμα προϊόντων με χρήση ψυκτικών μέσων R-410A και R-407C, που είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Η Toshiba με το πνεύμα καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει, συνεχίζει την αδιάκοπη προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων και των συστημάτων της. Από το 1994 μέχρι και σήμερα, η Toshiba λαμβάνει κάθε χρόνο ένα αναγνωρισμένου κύρους βραβείο για τη μεγάλη της επιτυχία στον κλάδο.

Καινοτομίες για την παγκόσμια αγορά κλιματισμού

 • 1981
  Το πρώτο κλιματιστικό Inverter παγκοσμίως
 • 1988
  Το πρώτο κλιματιστικό Inverter με διπλό περιστροφικό συμπιεστή
 • 1999
  Κλιματιστικά με φιλικότερα προς το περιβάλλον ψυκτικά μέσα R-410A & R-407C
 • 2000
  Υβριδική Τεχνολογία DC Hybrid Inverter
 • 2004
  SMMS-το VRF σύστημα με τον υψηλότερο συντελεστή COP στην αγορά
 • 2007
  Super Daiseikai με φίλτρο αέρα Ag πλάσματος
 • 2009
  Αντλία θερμότητας αέρος νερού, Estia - Super Daiseikai με βελτιωμένο συντελεστή COP
 • 2010
  SMMS-i, η επόμενη γενιά του ενεργειακά αποδοτικού VRF συστήματος
Whatever you need

ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ

H Toshiba διαθέτει εξειδικευμένα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών  για την κατασκευή καινοτόμων κλιματιστικών μονάδων.  Σε κάθε στάδιο, από το σχεδιασμό έως την παραγωγή, λαμβάνονται υπόψη τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα με συνεχούς ελέγχους ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη ποιότητα.   

Ένα παγκόσμιο δίκτυο καινοτομίας

Η Toshiba Κλιματισμός διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ιαπωνία, την Ευρώπη, την Ταϊλάνδη και την Κίνα.  Όλα τα κέντρα συνεργάζονται μεταξύ τους για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων,  Δεν είναι τυχαίο ότι η Toshiba διαθέτει περισσότερα από 1200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιούμαστε.  

Να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο από το 1994, η Toshiba Κλιματισμός, λαμβάνει και ένα βραβείο που σχετίζεται με τα επιτεύγματά της στον κλιματισμό.  Αυτό αποδεικνύει το καινοτόμο πνεύμα μας, και την αδιάκοπη προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τα συστήματά μας.

Προϊόντα με μέγιστη απόδοση, που αγγίζουν την τελειότητα

 

Το 1981, η Toshiba Κλιματισμός ήταν η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε την τεχνολογία inverter σε κλιματιστικές μονάδες και διατηρεί αυτό το τεχνολογικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού μέχρι και σήμερα με την ανάπτυξη του συστήματος DC Ηybrid Ιnverter.

Κάθε νέα καινοτομία μας αναπτύσσεται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και ακολουθεί πιστά όλες τις σχετικές οδηγίες, διατάξεις και νομοθεσίες.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Δημιουργούμε εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικά κλιματιστικά που ικανοποιούν κάθε ανάγκη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες προστατεύοντας τις νέες γενιές. 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ


Πιστεύουμε στη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος, την προστασία της ανθρώπινης υγείας, τη συνετή και τη ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων.  Το οφείλουμε για τις γενιές του σήμερα και του αύριο. 

Με μια συντονισμένη περιβαλλοντική πολιτική, σχεδιάζουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, αερισμού και ζεστού νερού χρήσης που αποσκοπούν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Περιβαλλοντικό όραμα

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων, από την κατασκευή και τη χρήση, μέχρι την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση τους, στόχος μας είναι να προσφέρουμε έναν άνετο τρόπο ζωής, με ασφάλεια μειώνοντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον μας.

Σχέδιο δράσης

Με στόχο το 2050, έχουμε δρομολογήσει ένα συγκεκριμένο Σχέδιο Περιβαλλοντικής Δράσης με μεσοπρόθεσμους στόχους.  Συγκεκριμένα, για τα έτη 2017-2020, θέσαμε στόχους για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον κύκλο ζωής των προϊόντων και αναπτύξαμε βασικές δραστηριότητες για την υποστήριξη τέτοιων ενεργειών.  

Δέσμευση για το μέλλον

Θέλουμε να έχουμε έναν ενεργό ρόλο στην προστασία του πλανήτη μας. Στην Toshiba πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Έχουμε δεσμευτεί στην προώθηση έρευνας και ανάπτυξης καθαρών και ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών που χρησιμοποιούν σημαντικά λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον, δεσμευόμαστε στη χρήση τεχνολογιών για καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αέρα.

Αυτές οι δεσμεύσεις μας ακολουθούν πιστά τους ενεργειακούς στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2030.

Η Toshiba αξιολογεί επίσης τις επιπτώσεις των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της στο περιβάλλον και θέτει στόχους για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την πρόληψη της ρύπανσης.

 

Επιπλέον, η Toshiba διεξάγει ομαδικές περιβαλλοντικές δραστηριότητές που προωθούν τη διατήρηση, την ενίσχυση και την αποκατάσταση της βιοποικιλότητας. 

 

AHI Carrier

Η Carrier είναι η πρώτη εταιρεία κλιματισμού που εισήχθη στην Ελληνική αγορά το 1952. Tο Φεβρουάριο του 1996 δημιουργείται η Carrier Ελλάς Κλιματισμού Α.Ε και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διανομή και τη μετά την πώληση υπηρεσιών, των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba και Totaline. Παράλληλα, αρχίζει τη δραστηριότητά της στις Βαλκανικές χώρες ανοίγοντας γραφεία στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

To 2011, η ΑΗΙ Carrier στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εντάσσει τη διανομή προϊόντων Carrier, Toshiba, Totaline και των μετά την πώληση υπηρεσιών τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια στην ήδη υπάρχουσα κοινοπραξία AHI Carrier FZC και η επωνυμία της εταιρείας αλλάζει σε AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε.

AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Η AHI CARRIER Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε είναι υπεύθυνη για την δραστηριότητα της AHI CARRIER FZC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba και Totaline*.

Με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία διαχειρίζεται τα εξής γραφεία:

 • Βουλγαρίας – AHI Carrier HVAC Bulgaria EOOD
 • Ρουμανίας – AHI Carrier Romania SRL

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο