Πιστοποίηση Keymark στις Αντλίες Θερμότητας Toshiba Estia 5

Η πιστοποίηση αντλιών θερμότητας KEYMARK είναι ένα εθελοντικό, ανεξάρτητο, ευρωπαϊκό σήμα πιστοποίησης (πιστοποίηση ISO τύπου 5) για όλες τις αντλίες θερμότητας, συνδυαστικές και δημιουργίας ζεστού νερού χρήσης (σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Ecodesign, EU 813/2013 και 814/2013).

Βασίζεται σε ανεξάρτητες δοκιμές και αποδεικνύει τη συμμόρφωση με τις προϊοντικές απαιτήσεις, όπως αυτές ορίζονται στους κανόνες της πιστοποίησης KEYMARK και με τις απαιτήσεις απόδοσης όπως ορίζονται από την Οδηγία Ecodesign. Αποσκοπεί στην πιστοποίηση των επιδόσεων των αντλιών θερμότητας που δηλώνονται από τους κατασκευαστές.

Το σύστημα KEYMARK ανήκει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (European Committee for standardization CEN). Τα πιστοποιητικά χορηγούνται από ανεξάρτητους οργανισμούς πιστοποίησης σε αντλίες θερμότητας που πληρούν όλες τις απαιτήσεις του συστήματος. Είναι ένα πλήρες πιστοποιητικό που υποστηρίζει την ποιότητα των αντλιών θερμότητας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Γιατί αντλίες θερμότητας;

Το Ευρωπαϊκό πακέτο κανονισμών για το 2020 θέτει δεσμευτικούς στόχους για να εξασφαλίσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πετύχει τους εξής στόχους:

  • Μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 20%
  • Αύξηση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κατά 20%
  • Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατά 20%

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτών των στόχων καθώς μειώνουν σημαντικά τη ζήτηση ορυκτών πηγών ενέργειας, μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που προέρχονται από το έδαφος, το νερό ή τον αέρα.

Όλες οι Αντλίες Θερμότητας Toshiba Estia είναι πιστοποιημένες κατά Keymark.

Για να μάθετε περισσότερα για την πιστοποίηση, επισκευτείτε το επίσημο site της Keymark.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μένουμε σπίτι και εμείς, αλλά είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Δείτε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο