Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για την πιστοποίηση Eurovent

H Eurovent ελέγχει και πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Η Eurovent (European Committee of Air Handling and Refrigeration) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1958 και αποτελεί την επαγγελματική οργάνωση για τον κλάδο ψύξης, κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού.

H Eurovent ελέγχει και πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Ένα πιστοποιημένο κατά Eurovent κλιματιστικό θα αποδίδει εγγυημένα αυτά που αναγράφει ο κατασκευαστής του. Προκειμένου ένα κλιματιστικό να φέρει τη σφραγίδα πιστοποίησης της Eurovent, έχει περάσει από τα αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχου της ανεξάρτητης αρχής και έχει αξιολογηθεί με ακρίβεια.

Οφέλη καταναλωτή

Μέσω της πιστοποίησης Eurovent, οι καταναλωτές μπορούν να είναι 100% βέβαιοι ότι ο εξοπλισμός που αγόρασαν λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή:

  • Η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που έχει δηλωθεί είναι αληθής
  • Το προϊόν φέρει τα αναγραφόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Ότι οι αποδόσεις και η ενεργειακή κλάση του προϊόντος είναι εγγυημένες

Αντίθετα, σε ένα μη πιστοποιημένο προϊόν, οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κατασκευαστής μπορεί να έχει απόκλιση απόδοσης και τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με τα αναγραφόμενα.

Προϊόντα TOSHIBA που έλαβαν πιστοποίηση

Η TOSHIBA είναι η Ιαπωνική εταιρία που, από το 1950 μέχρι και σήμερα, ανοίγει συνεχώς νέους τεχνολογικούς δρόμους στον κλιματισμό. Τα προϊόντα της είναι γνωστά παγκοσμίως για την αξιοπιστία τους, τις υψηλές επιδόσεις τους και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Ήταν η πρώτη εταιρία που παρουσίασε την τεχνολογία Inverter το 1981, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που λειτουργούν τα κλιματιστικά. Είμαστε περήφανοι που τα κλιματιστικά TOSHIBA φέρουν τη σφραγίδα πιστοποίησης Eurovent:

Όλα τα προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού

Όλα τα Ημικεντρικά προϊόντα

Όλα τα Συστήματα VRF

Διαβάστε περισσότερα για τη Eurovent στο επίσημο site του φορέα https://www.eurovent-certification.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο