ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Για μας, μόνο το άριστο μπορεί να έχει την υπογραφή Toshiba. Σε κάθε μικρότερο ή μεγαλύτερο σύστημά μας, κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο.

Ξεχωρίζουμε για την υψηλή ιαπωνική τεχνολογία των προϊόντων μας, την απαράμιλλη καινοτομία και το διακριτικό σχεδιασμό τους. Με τα προϊόντα μας θέλουμε να προσφέρουμε την πιο ασφαλή, άνετη και παραγωγική ζωή στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Συνδυάζουμε το πνεύμα καινοτομίας με το πάθος μας για ένα καλύτερο μέλλον. Απαρέγκλιτη δέσμευσή μας σε ό,τι κι αν κάνουμε, είναι η προστασία του περιβάλλοντος, που αποτελεί την κοινή κληρονομιά μας, απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλο τον κόσμο.

Καλλιεργούμε τη δημιουργία στενών σχέσεων που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στον σεβασμό. Αυτό που μας οδηγεί είναι οι δυνατοί δεσμοί που φτιάχνουμε με τους πελάτες, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

                     Προϊόντα σχεδιασμένα να αποδίδουν εξαιρετικά, κατασκευασμένα να αγγίζουν την τελειότητα

Συμπιεστής Digital DC Twin Rotary Inverter

 

Εξασφαλίζει σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής και μειώνει κάθε ανεπιθύμητη δόνηση. Τα αποτελέσματά του είναι μοναδικά:

  • Αυξημένη αποδοτικότητα: Ο συμπιεστής έχει ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις σε χαμηλές ταχύτητες περιστροφής και κατά τη λειτουργία του σε σταθερές συνθήκες μεγάλης χρονικής διάρκειας.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Χάρη στην αντισυμμετρική περιστροφή δυο κυλίνδρων, ο συμπιεστής προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και πολύ ισχυρή και αξιόπιστη λειτουργία.
  • Υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή στάθμη θορύβου: Σταθερή απόδοση με ελάχιστες
    απώλειες τριβής. Η ιδανική λύση για ευαίσθητες σε θορύβους εφαρμογές. Ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας κατά τη λειτουργία της είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται διπλάσιος χρόνος ζωής του συμπιεστή.

Υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία

 

Έαν έχετε σπίτι σε παραθαλάσσια περιοχή τότε σίγουρα ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει “διάβρωση”. Η Toshiba παρέχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής στην εξωτερική μονάδα ακόμα και όταν αυτή εγκαθίσταται σε παραθαλάσσιες περιοχές και εκτίθεται σε συνθήκες διάβρωσης. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει ειδική επικάλυψη προστασίας, ενώ έχει δοκιμαστεί σε 1.000 ώρες με σπρέι αλατιού CCT. 

Επιπλόεν, το χρώμα επίστρωσης της εξωτερικής μονάδας διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής αφού έχει ελεγχθεί με τεστ αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες 2.000 ωρών λειτουργίας. Τέλος, όλες οι εξωτερικές μονάδες Toshiba διαθέτουν γαλβανισμένη βάση και πόδια στήριξης ώστε να μην σκουριάζουν ποτέ!

Με ένα κλιματιστικό Toshiba δεν θα βρεθείτε πότε μπροστά στην αποκαρδιωτική εικόνα ενός σκουριασμένου μηχανήματος που σύντομα θα πρέπει να αντικαταστήσετε.

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο