ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με στόχο τη βέλτιστη περιβαλλοντική υπευθυνότητα η Toshiba Air Conditioning προσφέρει προϊόντα που πληρούν τα παρακάτω ευρωπαϊκά πρότυπα:

EN 14511

Η οδηγία αυτή καθορίζει τους όρους και τον τρόπο αξιολόγησης των κλιματιστικών και των αντλιών θερμότητας για την απόδοσή τους.

EN 14825

Η οδηγία καθορίζει τη μεθοδολογία για τον υπολογισμό του εποχιακού βαθμού απόδοσης σε ψύξη και θέρμανση των κλιματιστικών και των αντλιών θερμότητας καθώς και την αποδοτικότητά τους σε μερικό φορτίο.

EN 16147

Η οδηγία αφορά τις αντλίες θερμότητας και προσδιορίζει τον τρόπο μέτρησής της απόδοσης για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

517/2014 F-gas

Ο ευρωπαϊκός κανονισμός F-GAS (517/2014) είναι σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2015, με στόχο την προοδευτική κατάργηση της χρήσης των υδροφθορανθράκων (HFC) στα συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος.

Πιστοποίηση EUROVENT

Η Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές παγκοσμίως, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Όλα τα οικιακά προϊόντα της Toshiba φέρουν την πιστοποίηση Eurovent. Αυτό αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες και τους χρήστες των προϊόντων της ότι η Toshiba συμμετέχει με όλα τα οικιακά προϊόντα της στο πρόγραμμα Eurovent, εξασφαλίζοντας στους πελάτες και χρήστες των προϊόντων της, την εγγύηση ότι κάθε κλιματιστική μονάδα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού και ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και ανακοινώνονται είναι αληθή.

Δεσμευόμαστε για το μέλλον με πράξεις

Ο ενεργός ρόλος και η έμπρακτη στάση μας προς στην προστασία του πλανήτη μας είναι πλέον μια αυτονόητη αξία που οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε καθημερινά. Στην Toshiba Air Conditioning πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και εστιάζουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών.

  • 27% Βελτίωση Ενεργειακής Αποδοτικότητας
  • -40% Εκπομπές Αερίων του Θερμοκηπίου
  • 27% Μερίδιο Ανανεώσιμης Ενέργειας
  • 59% ΜΕΙΩΣΗ συνολικού όγκου εκπομπών CO2 από το 1990 έως το 2015
  • 45% ΜΕΙΩΣΗ συνολικού όγκου παραγομένων αποβλήτων από το 2000 έως το 2015
  • 89% ΜΕΙΩΣΗ συνολικού όγκου χημικών αποβλήτων από το 2000 έως το 2015

Δράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο για τη δατήρηση της βιοποικιλότητας

 

Παράλληλα, ο Όμιλος Toshiba οργανώνει δράσεις σε ολόκληρο τον όμιλο για την
αναγνώριση της σημασίας της διατήρησης και προστασίας της βιοποικιλότητας.

62 ΒΙΟΤΟΠΟΙ δημιουργήθηκαν παγκοσμίως σε παραγωγικές και λοιπές κτηριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου μας από το 2012 έως το 2015.

100 ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΗ ζουν σε παραγωγικές και λοιπές κτηριακές εγκαταστάσεις TOSHIBA ανά τον κόσμο.

*Πηγή: Περιβαλλοντική έκθεση 2016 της TOSHIBA CORPORATION

 

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο