Η Toshiba Carrier Corporation ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου της εργοστασίου στην Ευρώπη

Kawasakishi, Ιαπωνία, 6 Απριλίου 2021 – Η Toshiba Carrier αποτελεί μία κοινοπραξία ανάμεσα στην Toshiba Corporation και στην Carrier Global Corporation στον κλάδο του κλιματισμού με έδρα την Ιαπωνία.  Σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας παραγωγής του ομίλου στη Ευρώπη.  

To νέο εργοστάσιο στην πόλη Γκνιέζνο της Πολωνίας βρίσκεται σε μια έκταση περίπου 37.000m2 ενώ ο χώρος παραγωγής καλύπτει μια επιφάνεια 17.700m2.  Η Toshiba Carrier διαθέτει πλέον έξι συνολικά εργοστάσια: δύο στην Ιαπωνία και από ένα σε Πολωνία, Ταϊλάνδη, Κίνα και Ινδία.

Ο τομέας του κλιματισμού, της θέρμανσης και του εξαερισμού (HVAC) στην Ευρώπη αναπτύσσεται διαρκώς και υπόκεινται σε απαιτήσεις συμμόρφωσης για ενεργειακά αποδοτικότερα προϊόντα ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων που έχει θέσει τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και η κάθε χώρα ξεχωριστά.

Το νέο εργοστάσιο με εξειδίκευση στην παραγωγή αντλιών θερμότητάς και συστημάτων κλιματισμού για εμπορικές εφαρμογές με υψηλή ενεργειακή απόδοση θα καλύψει τις ανάγκες για λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού που συμβάλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την έναρξη της διανομής προϊόντων από το συγκεκριμένο εργοστάσιο (TCAE), χάρη στη θερμή υποστήριξη που έχουμε λάβει από την τοπική κοινότητα», δήλωσε ο Toru Kubo, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toshiba Carrier. «Στόχος μας είναι να ισχυροποιήσουμε τη θέση της Toshiba Carrier στην ευρωπαϊκή αγορά και να συμβάλλουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα εξυπηρετώντας ταυτόχρονα γρήγορα και ευέλικτα τους πελάτες μας μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους παράδοσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μένουμε σπίτι και εμείς, αλλά είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Δείτε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο